Ferăstrău de grădină pliabil 135P

T10786
Ferăstrău pliat pentru grădină 135 P aparține de ultima generație de ferăstraie GARDENA. Este ușor de folosit cu lungimea completă de 135 cm pentru tăierea ramurilor mai groase sau pentru orice lucrare de tăiere mai mică în grădină și în jurul casei. Foarte ușor și eficient. Lama de ferăstrău este cromată,  dinții speciali sunt întăriți prin pul... Specificație detaliată
174,48 RON (net: 137,39 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Ferăstrău pliat pentru grădină 135 P aparține de ultima generație de ferăstraie GARDENA. Este ușor de folosit cu lungimea completă de 135 cm pentru tăierea ramurilor mai groase sau pentru orice lucrare de tăiere mai mică în grădină și în jurul casei. Foarte ușor și eficient. Lama de ferăstrău este cromată,  dinții speciali sunt întăriți prin puls, triplu șlefuite. Cu puțin efort, tăierea este rapidă, lăsând o suprafață excelentă de precizie. Tăierea este semnificativ mai ușor. Ruginea nu are nici o șansă. Acest ferăstrău pliabil inteligent poate fi luat oriunde în grădină cu dvs, de exemplu, puteți plia și bloca în siguranță și puteți să-l puneți în buzunarul de pantaloni, sau pe centură. Când aveți nevoie, pur și simplu deschideți ferăstrăul apăsând butonul cu degetul mare. Puteți bloca ferăstrăul cu butonul de siguranță în trei poziții. Când nu aveți nevoie de ferăstrău, închideți-l din nou. Lama ferăstrăului dispare în mânerul elegant. La tăiere, proiectarea pliabilă a capătului mânerului împiedică, să alunece mâna. Pentru mișcările de tragere, acest lucru este deosebit de important, contribuind astfel la menținerea muncii.  Ferăstrăul se află confortabil și sigur în mână datorită  proiectării și producției unui mâner ușor curbat Ferăstrăul poate fi depozitat într-un spațiu mic,  mereu la îndemână, agățat.

Greutate: 0.25 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.