Cărucior de furtun din metal 60

T04412
Căruciorul metalic pentru furtun este extrem de robust, datorită materialelor şi componentelor sale, în special datorită rolei metalice acoperite cu un strat antirugină. Cu ajutorul mânerului-manivelă cu rotire liberă, furtunul este uşor de înfăşurat. Cadrul cu suport lat îi conferă stabilitate sporită. Căruciorul rămâne fix chiar şi atunci când... Specificație detaliată
486,10 RON (net: 382,76 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Căruciorul metalic pentru furtun este extrem de robust, datorită materialelor şi componentelor sale, în special datorită rolei metalice acoperite cu un strat antirugină. Cu ajutorul mânerului-manivelă cu rotire liberă, furtunul este uşor de înfăşurat. Cadrul cu suport lat îi conferă stabilitate sporită. Căruciorul rămâne fix chiar şi atunci când furtunul este tras cu mai multă forţă. Mânerul de împingere poate fi ajustat la diverse înălţimi. Acest lucru permite ajustarea mânerului şi, prin urmare, a prizei, în funcţie de înălţimea utilizatorului. Puteţi să deplasaţi confortabil căruciorul pentru furtun prin întreaga grădină. În acest scop, roţile profilate care alunecă uşor sunt extrem de utile. Mânerul de împingere are priză confortabilă, care protejează mâinile. În acest fel, atingerea este mai plăcută. De asemenea, este pliabil. Acest lucru economiseşte spaţiul. Un dispozitiv antipicurare încorporat previne scurgerea apei după utilizare sau în timpul transportului. Nu se iroseşte apă, iar pivniţa, garajul sau şopronul rămân uscate. Rola cu furtun poate înfăşura până la maxim 60 m de furtun cu diametru de 13 mm (1/2"), 50 m de furtun cu diametru de 15 mm (5/8") sau 35 m de furtun cu diametru de 19 mm (3/4"). Toate aceste aspecte fac căruciorul metalic pentru furtun GARDENA un ajutor robust pentru udat.
Greutate: 4.8 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.