Suport de perete pentru furtun de 60 m 1/2"

T04414
Cu ajutorul rolei de perete cu furtun şi rolă de ghidaj 60 GARDENA, depozitarea furtunului de grădină este foarte uşoară. Furtunul poate fi convenabil desfăşurat şi înfăşurat. Rola de ghidaj uşurează acest lucru. Poate fi suspendat separat pe perete sau fixat în colţuri - oriunde vă este mai uşor. Ghidează furtunul pentru o înfăşurare uniformă ş... Specificație detaliată
339,11 RON (net: 267,02 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Cu ajutorul rolei de perete cu furtun şi rolă de ghidaj 60 GARDENA, depozitarea furtunului de grădină este foarte uşoară. Furtunul poate fi convenabil desfăşurat şi înfăşurat. Rola de ghidaj uşurează acest lucru. Poate fi suspendat separat pe perete sau fixat în colţuri - oriunde vă este mai uşor. Ghidează furtunul pentru o înfăşurare uniformă şi ordonată. Un suport metalic rezistent, cu durată lungă de utilizare fixează rola cu furtun pe perete. După oprirea apei, rola cu furtun poate fi, de asemenea, demontată. Cu ajutorul mânerului încorporat de transport, puteţi transporta confortabil rola cu furtun. Conexiunea înclinată pentru furtun previne îndoirea furtunului şi asigură permanent debit complet de apă. Rola cu furtun poate înfăşura până la maxim 60 m de furtun cu diametru de 13 mm (1/2"), 50 m de furtun cu diametru de 15 mm (5/8") sau 35 m de furtun cu diametru de 19 mm (3/4"). Rola de perete cu furtun Classic GARDENA este deja dotată cu conectori pentru robinet. Cu toate acestea, dacă doriţi un debit mai mare de apă, rola cu furtun poate fi adaptată simplu la sistemul GARDENA "Profi" prin intermediul conectorului de robinet "Profi" debit maxim (nr. articol 2801). După oprirea apei, puteţi conecta furtunurile la dispozitivul antipicurare de pe mâner. Acesta previne scurgerea apei rămase în furtun şi, prin aceasta, irosirea apei. Pentru udare mai uşoară.
Greutate: 2.86 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.