Distribuitor cu patru căi

T04564
Distribuitorul de apă cu patru căi GARDENA permite conectarea simultană a mai multor accesorii la un singur robinet. Debitul de apă poate fi reglat separat sau poate fi oprit pentru fiecare ieşire. La distribuitorul de apă cu patru căi GARDENA pot fi conectate două programatoare sau contoare de apă GARDENA. Distribuitorul de apă cu patru căi poa... Specificație detaliată
185,32 RON (net: 145,92 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Distribuitorul de apă cu patru căi GARDENA permite conectarea simultană a mai multor accesorii la un singur robinet. Debitul de apă poate fi reglat separat sau poate fi oprit pentru fiecare ieşire. La distribuitorul de apă cu patru căi GARDENA pot fi conectate două programatoare sau contoare de apă GARDENA. Distribuitorul de apă cu patru căi poate fi transformat într-un sistem GARDENA "Profi" debit maxim cu ajutorul conectorului cu filet pentru robinet "Profi" debit maxim (Nr. articol 2801-20). Acesta este adecvat pentru robinete cu filet de 33,3 mm (G 1") şi 26,5 mm (G 3/4").
Greutate: 0.582 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.