Comfort aspersoare impuls circular și sector

T04600
Aspersorul pulsator parţial sau total circular are un design robust, din plastic. Cu ajutorul inelelor de reglare speciale, puteţi seta cu uşurinţă sectorul care va fi udat, selectând o rază de acţiune de la 25° la 360°. Sectorul selectat poate fi vizualizat oricând datorită acestor inele de reglare. Puteţi seta raza de acţiune cu ajutorul buton... Specificație detaliată
142,71 RON (net: 112,37 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Aspersorul pulsator parţial sau total circular are un design robust, din plastic. Cu ajutorul inelelor de reglare speciale, puteţi seta cu uşurinţă sectorul care va fi udat, selectând o rază de acţiune de la 25° la 360°. Sectorul selectat poate fi vizualizat oricând datorită acestor inele de reglare. Puteţi seta raza de acţiune cu ajutorul butonului rotativ mare, uşor de utilizat. Aceasta poate fi setată de la 5 m la maxim 12,5 m. Poate fi irigată o suprafaţă de la 75 mp la maxim 490 mp. Aspersorul este montat pe un ţăruş de plastic. Cu acesta, aspersorul pulsator parţial sau total circular GARDENA poate fi fixat uşor în gazon. Poate fi îndepărtat şi amplasat în alt loc cu uşurinţă. Aspersorul este dotat cu conectorul de sistem GARDENA şi cu dopul de închidere. Îl puteţi utiliza imediat în grădina dvs. Dacă doriţi să irigaţi o suprafaţă mai mare, trebuie doar să conectaţi mai multe aspersoare. Pentru irigarea convenabilă a grădinii dvs.
Greutate: 0.277 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.