Classic 4030 sistem de control al irigării

T10702
Sistemul de control al irigării Classic 6030 GARDENA serveşte la controlul automat al sistemelor de irigare mai mari, de obicei sisteme de irigare telescopice, cum ar fi sistemul de aspersoare GARDENA Sprinklersystem. Sistemul de control al irigării Classic 6030 este ideal pentru cazurile în care cantitatea de apă este insuficientă pentru funcţi... Specificație detaliată
437,29 RON (net: 344,32 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Sistemul de control al irigării Classic 6030 GARDENA serveşte la controlul automat al sistemelor de irigare mai mari, de obicei sisteme de irigare telescopice, cum ar fi sistemul de aspersoare GARDENA Sprinklersystem. Sistemul de control al irigării Classic 6030 este ideal pentru cazurile în care cantitatea de apă este insuficientă pentru funcţionarea simultană a întregului sistem care, de obicei, este alcătuit din mai multe sisteme de irigare. De asemenea, în funcţie de nevoile de irigare ale diferitelor suprafeţe plantate, controlează intervalele de irigare pentru fiecare canal, permiţând astfel o irigare optimă şi individuală. Sistemul de control al irigării Classic 6030 este conceput pentru conectarea a până la şase valve de irigare de 24 V (nr. articol 1278-20). Pentru programarea flexibilă a irigării, pot fi salvate până la trei programe pentru fiecare valvă. Zilele şi ciclurile de irigare pot fi selectate individual, durata de irigare poate fi setată între un minut şi 3 ore şi 59 de minute şi este, de asemenea, reglabilă central de la 0 la 200 %. Dacă irigarea trebuie pornită imediat, poate fi activată şi manual. Afişajul mare şi clar cu instrucţiuni de utilizare face ca programarea să fie uşoară şi intuitivă. Prin intermediul canalului principal, sistemul de control al pompei GARDENA (nr. articol 1273-20) poate fi conectat, iar pompa poate fi controlată ca sursă de apă alternativă. Sistemul de control al irigării Classic 6030 GARDENA poate fi utilizat în interior, de exemplu, în garaj, şi în zonele protejate împotriva ploii şi este dotat cu o conexiune de alimentare de 230 V. Pentru asigurarea în permanenţă a unei funcţionări fiabile şi sigure a sistemului de control al irigării, poate fi utilizată o baterie alcalină de 9 V pentru protecţia la căderi de tensiune (bateria nu este inclusă). Dacă se doreşte acest lucru, pentru o funcţionare economică pot fi instalaţi senzori GARDENA de ploaie sau de umezeală a solului.

Greutate: 0.44 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.