Classic pompă de grădină 3000/4

T10714
Pompa compactă de grădină 3000/4 GARDENA este modelul optim pentru începători şi poate fi utilizată în scopuri diverse. Prin puterea de aspiraţie şi prin presiunea performantă, pompa este ideală pentru irigare, pentru sporirea presiunii, pentru transferul sau pomparea apei de la robinet, a apei de ploaie sau a apei cu clor din piscină. Uşoară şi... Specificație detaliată
683,95 RON (net: 538,54 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
raktáron info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Pompa compactă de grădină 3000/4 GARDENA este modelul optim pentru începători şi poate fi utilizată în scopuri diverse. Prin puterea de aspiraţie şi prin presiunea performantă, pompa este ideală pentru irigare, pentru sporirea presiunii, pentru transferul sau pomparea apei de la robinet, a apei de ploaie sau a apei cu clor din piscină. Uşoară şi robustă, pompa este uşor de utilizat. Orificiul mare de umplere uşurează umplerea pompei înainte de utilizarea iniţială şi, datorită mânerului ergonomic, este uşor de transportat. Picioarele din cauciuc garantează stabilitatea în poziţie verticală, precum şi funcţionarea cu zgomot şi vibraţii reduse. Pentru protecţia împotriva îngheţului şi a avariilor, pompa de grădină este dotată cu un şurub de drenare pentru golirea apei rămase din pompă. Pentru o durată de viaţă sporită, GARDENA se bazează exclusiv pe materiale de înaltă calitate. Protecţia ceramică şi sistemul de etanşare dublă dintre motor şi turbină asigură o funcţionare sigură şi previn avarierea pompei. Un comutator termic protejează motorul împotriva suprasarcinii. Notă: Pompele GARDENA nu sunt adecvate pentru pomparea apei sărate, a substanţelor agresive sau uşor inflamabile şi nici a alimentelor.

Greutate: 6.5 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.