Comfort Pompă automată de uz casnic 4000/5E

T10722
Pompa automată de uz casnic salvează bani și vă protejează mediul. Utilizați ploaia sau apa din fântână gratuită pentru a uda grădina, spălați toaleta și acționați mașina de spălat în casă cu acesta. Comutatorul electronic de presiune încorporat al pompei automate de uz casnic robuste se pornește automat și pompa este oprită din nou. Pompa autom... Specificație detaliată
1.683,45 RON (net: 1.325,55 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Pompa automată de uz casnic salvează bani și vă protejează mediul. Utilizați ploaia sau apa din fântână gratuită pentru a uda grădina, spălați toaleta și acționați mașina de spălat în casă cu acesta. Comutatorul electronic de presiune încorporat al pompei automate de uz casnic robuste se pornește automat și pompa este oprită din nou. Pompa automată GARDENA Comfort 4000 / 5E compactă este ideală pentru uz casnic, cu performanță nominală de 1100 wați, cu o putere maximă de 4000 l / h și o presiune maximă de 4,5 bari atât pentru utilizare mobilă, cât și fixă, oriunde aveți nevoie. Utilizarea sa este simplă, fără probleme și confortabilă. Cu un mâner ergonomic de transport, este ușor de transportat, puteți porni cu un singur buton și imediat puteți utiliza funcțiile. Această operare rapidă și ușoară este datorată ventilului inovator încorporat, care asigură o absorbție rapidă. O altă caracteristică a acestei pompă este sporirea  confortului. Programul inovativ integrat de alimentare cu apă minimă oferă, de asemenea, o funcționare fără probleme atunci când sunt necesare cantități mici de apă, cum ar fi mașinile de spălat moderne sau irigarea prin picurare. Această pompă este echipată, de asemenea, cu un sistem de diagnosticare a erorilor. Astfel, cea mai mică defecțiune este afișat imediat, de exemplu, picurarea unui robinet sau unui rezervor WC care scurge sau problemele parții de aspirație. Ledurile clipitoare indică problemele la intervale diferite. Prin identificarea erorii, puteți rezolva imediat sursa erorii. Protecția împotriva ruperii la uscat împiedică deteriorarea pompei dacă lichidul care trebuie transportat este lăsat afară. Pentru funcționare cu putere înaltă și funcționare silențioasă, pompa este fabricată din material de înaltă calitate. Sistemul de pompare cu protecție de supraîncălzire, nu necesită întreținere, pompează imediat apa în locația dorită. O mare deschidere de umplere facilitează umplerea pompei înainte de punerea în funcțiune. Picioarele din cauciuc asigură stabilitatea, amortizarea zgomotului și vibrațiilor. În pompa automată de uz casnic a fost instalat un filtru cu volum mare, cu plasă fină, pentru protecția împotriva murdăriei și a nisipului. Practic nu este nevoie de un prefiltru extern. În caz de pericol de îngheț, aparatul de uz casnic poate fi ușor deshidratat cu șurubul de scurgere. Codul QR de pe pompă vă ghidează pentru informații detaliate, precum și la un videoclip despre caracteristicile produsului și despre beneficiile pompelor automate de uz casnic. În plus, puteți găsi videoclipuri suplimentare despre pompare fără probleme, stocare bună și informații valoroase despre posibile probleme. Acest lucru vă va oferi informații complete despre o funcționare lungă, fără defecte.

Greutate: 12.5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.