City Gardening Kit de umidificare

T12012
Kit de umidificare GARDENA pentru utilizare în exterior Debit de apă: 13 l / h Răcește în zilele fierbinți Setul de umidificare face aerul plăcut în zilele fierbinți de vară și poate reduce temperatura aerului exterior cu până la 6 ° C. Apa este pulverizată atât de bine încât alcătuiește un voal rece în aer. Utilizare flexibilă Cu clemele de p... Specificație detaliată
262,00 RON (net: 206,30 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Kit de umidificare GARDENA pentru utilizare în exterior


Debit de apă: 13 l / h



Răcește în zilele fierbinți


Setul de umidificare face aerul plăcut în zilele fierbinți de vară și poate reduce temperatura aerului exterior cu până la 6 ° C. Apa este pulverizată atât de bine încât alcătuiește un voal rece în aer.



Utilizare flexibilă


Cu clemele de prindere practice, Kitul de umidificare este proiectat special pentru utilizarea flexibila. Clipurile pot fi pliate rapid și furtunul poate fi mutat oriunde - pe balcon, pe terasă sau pe umbrelă de soare. Dacă doriți să o puneți permanent pe o pergolă, simplu înșurubați clemele.



Ușor de conectat


Sistemul poate fi pur și simplu conectat la robinetul de apă utilizând elementul furtun OGS încorporat. Duzele de micro-pulverizare nu curg deoarece există o reținere a apei la capătul furtunului.



Sistem flexibil cu duze micro-pulverizare pentru prospețime mai rece


Kitul de umidificare GARDENA ajută la răcire în zilele fierbinți de vară. Conectați doar sistemul de micro-duze la umbrelă de soare, parasolar sau pergolă și la capătul robinetului de apă. Ceață fină a duzei răcește aerul plăcut. Kit-ul include un tub de 10 m, 7 buc duză de micro-spray, un jet de apă cu opritor, 13 cleme, și un element de pompă OGS cu care sistemul poate fi extins imediat să fie pus în funcțiune și poate fi  extins cu seturi suplimentare.

Greutate: 1.22 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Bio, Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.