Conector apă Gardena

T12080
Conector apă  Aplicare: Scoaterea apei din pământ Cablu: 3/4 " Cu dop de apă Conectorul de apă este echipat cu dop automat de apă, eliminând necesitatea de a se plimba constant la robinet și funcționează fără pierdere de apă, atunci când deconectați furtunul. Ușor de utilizat Doar deschideți capacul rotund retractabil, atașați furtunul și udaț... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

Conector apă 


Aplicare: Scoaterea apei din pământ


Cablu: 3/4 "



Cu dop de apă


Conectorul de apă este echipat cu dop automat de apă, eliminând necesitatea de a se plimba constant la robinet și funcționează fără pierdere de apă, atunci când deconectați furtunul.



Ușor de utilizat


Doar deschideți capacul rotund retractabil, atașați furtunul și udați și apoi deconectați furtunul și închideți capacul – nici nu poate fi mai ușor.



Fără contaminare


Datorită filtrului detașabil, impuritățile, cum ar fi frunze și iarbă poate îndepărtate cu ușurință și curat din conectorul de apă  - funcționare neîntreruptă.



Scoaterea simplă a apei oriunde în grădină


Conectorul de apă GARDENA poate fi instalat oriunde în grădină sub pământ pentru o opțiune convenabilă de alimentare cu apă.



Descriere produs


Apă sau energie electrică din rețea


Foarte practică: cu conectorul de apă GARDENA, puteți obține apă de la sol la fel ca și electricitatea din rețea. Conducta de apă montată la sol este furnizată de o conductă GARDENA cu apă. Dacă conectați un furtun de grădină la robinetul de apă cu supapă de închidere automată, puteți porni imediat irigarea. Când furtunul este deconectat, apa se oprește automat. Când admisia de apă nu este utilizată, capacul protejează împotriva murdăririi. Atunci când deschideți capacul rotund încastrat, acesta dispare în conectorul de apă,


astfel încât să nu împiedice mișcarea cositoarei de gazon. Filtrul detașabil împiedică contaminarea conectorului la capac deschis. Conectorul de apă GARDENA are un filet exterior de 3/4 ".


Greutate: 0.45 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Bio, Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.