Smart Water Control Sistem de control de irigare Gardena

T12083
Regulatoare de irigare GARDENA computer inteligent de irigare Ciclul de irigare / zi: 6 Timp de udare de la 0 h 1 min - 10 h 0 min Irigare fiabilă Calculatorul inteligent de irigare direcționează în mod fiabil irigarea plantelor în fiecare zi chiar și în absența ta. Tehnologia supapelor bine dovedită conectează puternic computerul inteligent de... Specificație detaliată
960,18 RON (net: 756,05 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Regulatoare de irigare


GARDENA computer inteligent de irigare


Ciclul de irigare / zi: 6


Timp de udare de la 0 h 1 min - 10 h 0 min



Irigare fiabilă


Calculatorul inteligent de irigare direcționează în mod fiabil irigarea plantelor în fiecare zi chiar și în absența ta. Tehnologia supapelor bine dovedită conectează puternic computerul inteligent de irigare la apă și dispozitivele de conectare.



Totul este în ordine


IOS, Android poate fi descărcat și folosit gratuit cu aplicaţia online GARDENA inteligent controlul grădinii este în mâinile tale oriunde te duci. Pe ecranul dispozitivului, poți afișa informații importante despre grădinărit și poți personaliza setările în funcție de nevoile tale.  



alarmă îngheț


Datorită senzorului termic integrat, computerul inteligent de irigare trimite automat o alarmă la aplicația inteligentă GARDENA înainte ca temperatura să scadă prea mult. Este timpul să deshidratați sistemul de irigare și să îl deplasați într-o locație de depozitare fără îngheț.



Conexiune sigură


Antenele puternice garantează o conexiune fără fir la poarta de acces GARDENA smart chiar și pentru grădini mari,  în așa fel datele de măsurare vor ajunge cu siguranță la aplicația inteligentă GARDENA.



Control direct


Este suficient doar să apăsați un buton pentru a obține o imagine de ansamblu despre puterea semnalului de date, nivelul de încărcare a bateriei, și stările active de irigare. Dacă apa este necesară imediat, udarea poate fi pornită apăsând din nou butonul.



Calculatorul inteligent de irigare GARDENA monitorizează automat alimentarea cu apă a grădinii dvs. și asigură irigarea flexibilă a plantelor la cerere.


Greutate: 0.45 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Bio, Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.