Comfort cap de udare pentru paturi de flori

T12530
Cap de irigare pentru udarea convenabilă a paturilor și a suprafețelor mai mari Capul de irigare Comfort pentru paturi de flori este deosebit de potrivit pentru paturi și suprafețe mai mari, deoarece fasciculul de irigare fină poate fi ajustat la dimensiunea patului. Capul are elemente moi din plastic pentru proteja de răniri. Fluxul continuu de... Specificație detaliată
140,21 RON (net: 110,40 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Cap de irigare pentru udarea convenabilă a paturilor și a suprafețelor mai mari


Capul de irigare Comfort pentru paturi de flori este deosebit de potrivit pentru paturi și suprafețe mai mari, deoarece fasciculul de irigare fină poate fi ajustat la dimensiunea patului. Capul are elemente moi din plastic pentru proteja de răniri. Fluxul continuu de apă se realizează prin închiderea declanșatorului de impulsuri pentru a preveni oboseala mâinii.

Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.