Duză de stropire reglabilă White line Power Jet

T12845
Duza reglabilă Bradas White Line WL-4720 este un model clasic ergonomic ușor de utilizat, din plastic rezistent. Jetul de apă poate fi reglat treptat de la punct la ceață fină. Utilizarea sa este recomandată nu numai în grădină, ci și pentru curățarea din jurul casei. Excelent pentru spălarea mașinii, bicicletei, mobilierului de grădină și strop... Specificație detaliată
14,38 RON (net: 11,32 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Duza reglabilă Bradas White Line WL-4720 este un model clasic ergonomic ușor de utilizat, din plastic rezistent. Jetul de apă poate fi reglat treptat de la punct la ceață fină. Utilizarea sa este recomandată nu numai în grădină, ci și pentru curățarea din jurul casei. Excelent pentru spălarea mașinii, bicicletei, mobilierului de grădină și stropilor fine pentru paturi de flori și peluze. Învelișul TPR antiderapant îmbunătățește în continuare confortul.



Celebra companie poloneză Bradas operează pe piața produselor horticole și tehnice încă din anii 90 și este în prezent unul dintre liderii industriei.

Greutate: 0.12 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Szőlő, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.