Pistol de udare White line

T12875
Pistol de udare Bradas WL-EN6T White Line Pistolul de udare Bradas White Line WL-EN6T vă permite să irigați cu diferite jeturi de apă, de la debitul puternic de apă la cel blând. Arma robustă și elegantă de udare are un regulator de putere. Regulatorul de curgere a apei vă permite să selectați cantitatea potrivită de apă pentru irigarea copacilo... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

Pistol de udare Bradas WL-EN6T White Line Pistolul de udare Bradas White Line WL-EN6T vă permite să irigați cu diferite jeturi de apă, de la debitul puternic de apă la cel blând.


Arma robustă și elegantă de udare are un regulator de putere. Regulatorul de curgere a apei vă permite să selectați cantitatea potrivită de apă pentru irigarea copacilor, arbuștilor sau grădinilor de flori. Cea mai înaltă construcție din material plastic ABS asigură o muncă eficientă și confortabilă. Pentru zone mai mari, bariera de impuls poate fi blocată, prevenind oboseala mâinilor pe termen lung. Gama completă de regulatoare de debit de apă permite irigarea conștientă în funcție de nevoile dumneavoastră.

Greutate: 0.25 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Szőlő, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.