Geotextil negru DuPont™ Plantex® Premium 68g/m2 1x50 m

T11877
DuPont ™ Plantex® Premium este un textil de control al buruienilor nețesut din polipropilenă, care permite controlul buruienilor de lungă durată, eficient și ecologic. Plantex®, folosit de multe peisagiste, are o istorie de 30 de ani. Structura sa unică permite trecerea aerului, apei și a nutrienților, rădăcinile solului și plantelor primesc aer... Specificație detaliată
410,88 RON (net: 323,53 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

DuPont ™ Plantex® Premium este un textil de control al buruienilor nețesut din polipropilenă, care permite controlul buruienilor de lungă durată, eficient și ecologic.


Plantex®, folosit de multe peisagiste, are o istorie de 30 de ani. Structura sa unică permite trecerea aerului, apei și a nutrienților, rădăcinile solului și plantelor primesc aer, în timp ce buruienile rămân subterane. Acest lucru ajută să contribuie la dezvoltarea mediului de sol mai sănătos pentru creșterea plantelor, în timp ce mai puțin lucru trebuie să se acorde pentru stârpirea celor mai comune buruieni, cum ar fi papadia, miozotis, trifoi, piciorul-cocoșului etc.


Textilele Plantex®  Premium sunt excelente pentru utilizarea pe pietriș, mulci și peluză. Durata de viață garantată a  țesăturilor negre rezistente la radiații UV poate fi de până la 20 de ani în cazul unei acoperiri adecvate (mulci sau prundis de 5 cm).


Folosind Plantex® Premium, puteți ignora erbicidele chimice. Cu materialul inert, această țesătură de control a buruienilor nu se va descompune în nici un fel de sol.


Utilizare:


Poteci de grădină


Curți


Terase din lemn


Piatră decorativă


Sortarea terenurilor


Sub gazon


Beneficii:


Liber de chimicale


Controlul efectiv al buruienilor


Permite trecerea aerului, apelor și substanțelor nutritive în sol și în rădăcinile plantelor


Rezistență suplimentară la puncție


Ușor de instalat


Creste cantitatea si calitatea culturii

Greutate: 3.4 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.