Ciocan curbat IsoCore M Fiskars

T13032
Datorită designului anti-vibrații, acesta reduce la minimum vibrațiile în timpul utilizării sculelor, reducând riscul de rănire și disconfort. Concepute cu sistemul nostru de amortizare a vibrațiilor lider pe piață, aceste instrumente absorb până la 50% din vibrații, ceea ce în practică înseamnă mai multă protecție pentru mâinile și încheieturil... Specificație detaliată
241,93 RON (net: 190,50 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Datorită designului anti-vibrații, acesta reduce la minimum vibrațiile în timpul utilizării sculelor, reducând riscul de rănire și disconfort. Concepute cu sistemul nostru de amortizare a vibrațiilor lider pe piață, aceste instrumente absorb până la 50% din vibrații, ceea ce în practică înseamnă mai multă protecție pentru mâinile și încheieturile mâinilor. În acest fel, oricât de tare ați lovit instrumentul, cu siguranță veți avea mai puțin stres pe mâini și încheieturi.


Aderenta sa proiectată ergonomic o face cu adevărat portabilă. La proiectarea unealtă, ne-am străduit să obținem un echilibru optim, obținând astfel un control perfect asupra instrumentului. Pentru a garanta consumatorilor noștri un instrument de înaltă calitate, am considerat important ca instrumentul să rămână durabil! Rezumând toate cele de mai sus; instrumentele noastre garantează un loc de muncă mult mai confortabil și mai eficient decât orice alt concurent de pe piață!

Greutate: 0.885 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.