Mașină de găurit pentru grădină M QuikDrill™

T11458
Soluția tradițională spirală Fiskars înlocuiește cu o bobină oblică cu un unghi optim. Acest design ajută la forare,  chiar și pentru tipurile de sol mai rezistente. Instrumentul nu va eșua, pentru că filetul merge mai adânc. Pământul forat poate fi ridicat într-o grămadă mică după ce gaura este făcută. Pentru plantarea copacilor și a gardurilor... Specificație detaliată
428,19 RON (net: 337,16 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Soluția tradițională spirală Fiskars înlocuiește cu o bobină oblică cu un unghi optim. Acest design ajută la forare,  chiar și pentru tipurile de sol mai rezistente. Instrumentul nu va eșua, pentru că filetul merge mai adânc. Pământul forat poate fi ridicat într-o grămadă mică după ce gaura este făcută.


Pentru plantarea copacilor și a gardurilor vii, pentru a fora o gaură de compost și pentru a ajusta ridicarea stâlpilor mari Instrumentul face o gaură cu o muchie dreaptă, fără a rămâne blocat în roci sau rădăcini.


Prinderea este FiberComp ™ (poliamidă armată cu fibră de sticlă) destul de puternic


Mânerul este o țeavă din oțel


Cele două muchii ascuțite ale celor două lame sunt optimizate pentru tăierea dublă

Greutate: 2.15 kg
Lăţime: 510 mm
Înălţime: 150 mm
Lungime: 1110 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.