Mașină de tuns gard viu cu acumulator Gardena PowerCut Li-40/60

T12057
Mașină de tuns gard viu cu acumulator Gardena PowerCut Li-40/60 Tensiunea acumulatorului: 40 V Tip acumulator: litiu-ion Lungimea cuțitului: 60 cm Distanța dintre dinți: 24 mm Mare confort pentru utilizatori Interfața intuitivă de pe mâner indică nivelul de încărcare al acumulatorului. Durata de funcționare a mașinii de tuns iarbă poate fi maxi... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

Mașină de tuns gard viu cu acumulator Gardena PowerCut Li-40/60


Tensiunea acumulatorului: 40 V


Tip acumulator: litiu-ion


Lungimea cuțitului: 60 cm


Distanța dintre dinți: 24 mm



Mare confort pentru utilizatori


Interfața intuitivă de pe mâner indică nivelul de încărcare al acumulatorului. Durata de funcționare a mașinii de tuns iarbă poate fi maximizată prin apăsarea modului economic activat.



Utilizare convenabilă


Pentru o muncă blândă, sigură și plăcută, mânerul ErgoLine al aparatului este perfect cu un demaror încorporat.



Tăiere perfectă


Datorită geometriei optime a lamelor, tăierea este rapidă și ușoară, necesită un efort minim și nu mai există niciun stop enervant sau pauze forțate.



Securitate maximă


La capătul cuțitului, elementul de lovire protejează lama în timpul tăierii de lângă pământ, peretele sau clădire.



Descriere produs


Mașină de tuns gard viu fără fir cu acumulator pentru garduri mari  Mașina de tuns gard viu GARDENA PowerCut Li-40/60 este perfectă pentru tăierea gardurilor vii pentru o forfecare convenabilă, fără fir. Mânerul ErgoLine îl ușurează utilizarea în orice poziție de tăiere. Geometria optimizată a lamei asigură o tăiere eficientă, rapidă și curată. Interfața intuitivă a utilizatorului de pe mâner asigură cea mai confortabilă funcționare. Kitul include un acumulator și un încărcător. Mașina de tuns gard viu funcționează cu acumulator ușor de întreținut de 40 V * și 2.6 Ah GARDENA. Bateria poate fi reîncărcată în orice moment fără efect de memorie. * Tensiunea maximă neîncărcată a bateriei este de 40 V, iar tensiunea nominală este de 36 V.


Greutate: 3.7 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.