Hunter PGV 100 1 KK supapă electromagnetică cu capac filetat

T05764
Menținerea supapei electromagnetice Hunter PGV preferate cu capac filetat poate fi ușor și confortabil realizată fără unelte Poate fi comandat cu filet exterior sau filet interior de max. 10 bar cu control debit (101JT) și versiune fără control a debitului 100JT) Funcționarea manuală a supapei Hunter PGV este posibilă prin rotirea solenoidului c... Specificație detaliată
103,83 RON (net: 81,76 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Menținerea supapei electromagnetice Hunter PGV preferate cu capac filetat poate fi ușor și confortabil realizată fără unelte Poate fi comandat cu filet exterior sau filet interior de max. 10 bar cu control debit (101JT) și versiune fără control a debitului 100JT) Funcționarea manuală a supapei Hunter PGV este posibilă prin rotirea solenoidului cu 1/4 rotație Puternic susținută cu membrană Hunter rezistentă,  șuruburile din oțel și miezul de solenoid pot fi montate cu regulatorul de presiune Hunter Accu-Set anti-pierdere"

Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.