Irritrol Richdel 2 supapă magnet

T05772
"Seria de supape magnet Irritrol 2400 este identică cu cea a vechilor supape Richdel, cunoscute de zeci de ani pentru fiabilitate. Sunt disponibile cu filet interior de 1" , 6/4" și 2 "", cu filet exterior 1"care este la stoc.  Carcasa din plastic armat cu fibră de sticlă, presiune de lucru de până la 10 bari Controlul debitului de peste 1 "la t... Specificație detaliată
372,96 RON (net: 293,67 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

"Seria de supape magnet Irritrol 2400 este identică cu cea a vechilor supape Richdel, cunoscute de zeci de ani pentru fiabilitate. Sunt disponibile cu filet interior de 1" , 6/4" și 2 "", cu filet exterior 1"care este la stoc.  Carcasa din plastic armat cu fibră de sticlă, presiune de lucru de până la 10 bari Controlul debitului de peste 1 "la toate tipurile Diafragmă dublă armată Capacul supapelor este detașabil pentru o întreținere ușoară Poate fi montat cu solenoid de 9V DC, de exemplu, cu aparatele de control cu baterii Irritrol"


 

Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.