Element de legare supapă cu hollander în formă de T 1 "KBB

T06269
Element de legare supapă cu hollander în formă de T 1 "KBB Element de îmbinare a supapei T cu 2 racorduri filetate interioare cu holander și 1 racord filet exterior. Două supape electromagnetice pot fi conectate la cele două îmbinări ale tocului și la orice fitinguri filetate interioare de 1 "și accesorii suplimentare pe capătul exterior al fi... Specificație detaliată
10,56 RON (net: 8,31 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Element de legare supapă cu hollander în formă de T 1 "KBB



Element de îmbinare a supapei T cu 2 racorduri filetate interioare cu holander și 1 racord filet exterior.



Două supape electromagnetice pot fi conectate la cele două îmbinări ale tocului și la orice fitinguri filetate interioare de 1 "și accesorii suplimentare pe capătul exterior al filetului. Instalarea acestui produs și oricare dintre elementele cu hollander disponibile este o operație foarte simplă și rapidă. Aceste părți sunt fabricate din material plastic din polietilenă tare. În general, profilurile KPE, LPE și Hollander pot fi ușor instalate și înlocuite de oricine. Nu necesită abilități de grădinărit sau precalificare.



Această piesă T cu hollander va fi de mare ajutor în instalarea supapelor magnetice la o distanță uniformă unul față de celălalt. Odată ce ați făcut acest lucru, puteți pune întreaga construcție în cutia de supape, unde veți găsi un loc sigur pentru sistemele scumpe de irigare. Despre electrovalve trebuie știut că, pe de o parte, sunt piesele valoroase ale sistemului nostru, pe de altă parte, trebuie să avem, de asemenea, grijă de ei, deoarece aceste componente asigură eliberarea și închidere a  apei în sistemul de irigare . Dacă nu avem grijă de ele, ele pot fi deteriorate și putem pierde cantități valoroase de apă.



Din acest motiv, merită să achiziționăm profiluri cu hollander de înaltă calitate și profile T pentru supape, astfel încât să nu fim surprinși. Prin instalări profesionale și prudente, aceste componente pot satisface nevoile noastre pentru mai mulți ani.



În legătură cu instalarea, trebuie remarcat faptul că acest produs trebuie să fie etanșat la atașarea filetului exterior. Acest lucru se poate spune în general pe orice filet extern, deoarece necesită utilizarea benzilor teflon.



Acest produs TB 1 "KBB este dezvoltat și fabricat de Irritec, o companie italiană de irigare responsabilă de soluțiile de irigare. Calitate perfect fiabilă, produs durabil. Aceasta are o garanție prin numele companiei, deoarece se caută produse lor în mai mult de 140 de țări și a concurat între cele mai mari companii de irigare de la înființarea sa de peste 40 de ani. Componentele lor au fost căutate atât de grădinari începători și profesioniști, cât și de ingineri-grădinari.



Corpul elementului este proiectat pentru presiune ridicată a apei, astfel încât nu va crăpa, nu va renunța la serviciu. Racordurile filetate interioare nu necesită etanșare deoarece asigură un racord perfect la apă.



Selectați această bucată de sistem de irigare pentru grădină, precum și navigați prin magazinul nostru, veți găsi mai multe supape magnetice de 1” de înaltă calitate care sunt sunt proiectate pentru zeci de mii de închidere și deschidere!


Greutate: 0.185 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.