Grădină pentru insecte utile amestec de semințe de flori 30 m2 Kiepenkerl

Un amestec mediu-înalt, foarte bogat în specii de flori de multe forme, culori și parfumuri. Este o sursă bogată de hrană pentru multe insecte utile. Culturile anuale și perene din amestec au, de asemenea, un efect pozitiv asupra solului. Preferă solul bogat în... Descriere detaliată
42,71 RON (tax excl.: 33,63 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Un amestec mediu-înalt, foarte bogat în specii de flori de multe forme, culori și parfumuri. Este o sursă bogată de hrană pentru multe insecte utile. Culturile anuale și perene din amestec au, de asemenea, un efect pozitiv asupra solului. Preferă solul bogat în humus, bogat în nutrienți și locurile însorite.

Pachetul conține semințe și material care ajută la însămânțare, numit vermiculit. Vermiculitul este un material complet inofensiv pentru mediu, pentru a răspândi uniform semințele mici. Înainte de însămânțare, amestecați bine semințele și excipientul, întindeți amestecul uniform pe solul sfărâmicios pregătit anterior, greblați și apăsați în jos. Pentru o dezvoltare optimă a plantelor, este recomandabil să se ia în considerare cantitatea specificată de semințe. După însămânțare, solul trebuie menținut în permanență umed. Semințele fiecărei specii vor ecloza în momente diferite. După germinare, este recomandabil să eliminați plantele supra-dense și să îndepărtați buruienile emergente. La sfârșitul toamnei, după ce plantele au înflorit și semințele s-au maturizat, noi tundem zona. Acest lucru permite semințelor să se împrăștie și să asigure înflorirea pentru anii următori.

Semănat: câmp deschis aprilie-mai

Înflorire: VI - IX

Înălțime: 60-80 cm

Conținutul cutiei este suficient pentru aprox. 30 m² (1g / m²). Amestec de semințe de flori care conține plante anuale, bienale și perene.

Producător
Kiepenkerl
Referință
T13483
Greutate
0.03 kg
În stoc
1-10 db
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie