Trifoi alb 1 kg

T08082
Componentul important a ierburilor călcate este plantele furajere cu flori fluture, care îmbunătățesc în mod semnificativ valoarea nutritivă a amestecului de furaj. Au un efect pozitiv asupra structurii solului, Rhizobiumii care trăiesc în tubercu... Specificație detaliată
165,93 RON (nettó: 130,65 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Componentul important a ierburilor călcate este plantele furajere cu flori fluture, care îmbunătățesc în mod semnificativ valoarea nutritivă a amestecului de furaj. Au un efect pozitiv asupra structurii solului, Rhizobiumii care trăiesc în tuberculii de rădăcini leagă azotul din atmosferă, ceea ce contribuie la dezvoltarea ierburilor. Tulpinii târâtori pe suprafața pământului pot încolți repede și foarte bine, păstrează iarba verde proaspătă, acoperă petele subțiate.
Greutate: 1.05 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.