Curmalul (Phoenix dactylifera)

T11653
Curmalul (Phoenix dactylifera) Conținutul pachetului 6 g Zona originală de apariție a curmalului se afla între Peninsula Arabică și Pakistan. A crescut de la Mesopotamia în Egipt din cele mai vechi timpuri. Ele sunt cultivate astăzi în multe locur... Specificație detaliată
6,70 RON (nettó: 5,28 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Curmalul (Phoenix dactylifera)


Conținutul pachetului 6 g


Zona originală de apariție a curmalului se afla între Peninsula Arabică și Pakistan. A crescut de la Mesopotamia în Egipt din cele mai vechi timpuri.


Ele sunt cultivate astăzi în multe locuri; cu ajutorul omului a atins toate continentele, cu excepția Antarcticii.


Pe trunchiul acestor specii de palmier, porțiunile de bază ale frunzelor moarte prezintă un model în formă de diamant, iar coroana relativ slab al frunzelor este format din aproximativ 20-30 de frunze care pot ajunge la 5 metri lungime. Arborele crește de obicei de 21 până la 23 de metri înălțime.


Fără curmal, viața în multe zone deșerte nu poate fi imaginată nici astăzi.

Greutate: 0.006 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.