ecocube-Óriás bambusz

T13700
Ez a bambusz típus a világ legnagyobb bambusza. Csírázása és növekedése szempontjából a legfontosabb, hogy a hőmérsékletnek egész évben 20 ° C felett kell lennie. Az Ecocube egy természetes és környezetbarát ajándéktárgy. A dekoratív fa kockában l... Specificație detaliată
38,57 RON (nettó: 30,37 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Ez a bambusz típus a világ legnagyobb bambusza. Csírázása és növekedése szempontjából a legfontosabb, hogy a hőmérsékletnek egész évben 20 ° C felett kell lennie.


Az Ecocube egy természetes és környezetbarát ajándéktárgy. A dekoratív fa kockában lévő magokból - rövid idő alatt - gyönyörű növények lesznek. A Ecocube minőségi égerfából készült, amely speciális tápanyag-granulátumot és magokat tartalmaz. Az Ecocube nem csak a lakás vagy a munkahely dísze, hanem egy olyan tárgy, ami elhozza neked a természet örömét és harmóniáját.


Használati útmutató: óriás bambusz

Nyisd ki az ecocub-ot, és szedd le a matricát!

Lassan önts az elültetett magokra kb. 30 ml vizet!

Az ecocub-ot meleg, napos helyen helyezd el, és rendszeresen öntözd!

A bambusz 15-20 nap után kezd el nőni.

8 hónap növekedés után ki lehet ültetni, az ecocube a talajban lassan elbomlik, ezzel is tápanyagot szolgáltatva a növénynek.
Greutate: 0.2 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Dísznövény, MyMysa, Szobanövény
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.