Teraszseprű ClassicLine Gardena

T14122
A Gardena ClassicLine terasz seprű ideális a kertben és a ház körül történő használatra. A 45cm munkaszélesség és a kiváló minőségű, műanyag fej segítségével a robusztus seprű többféle célra felhasználható. A jó minőségű kemény és puha sörték opti... Specificație detaliată
97,95 RON (nettó: 77,13 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
A Gardena ClassicLine terasz seprű ideális a kertben és a ház körül történő használatra. A 45cm munkaszélesség és a kiváló minőségű, műanyag fej segítségével a robusztus seprű többféle célra felhasználható. A jó minőségű kemény és puha sörték optimális tisztítási eredményt érnek el. A fából készült lakkozott nyél 100% FSC® tanúsítással rendelkezik.

Jellemzők:
- Kerti és ház körüli munkákhoz
- Kiváló minőségű fej
- Fából készült nyél
- Munkaszélesség: 45cm
Greutate: 1.2 kg
Lungime: 1300 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.