Sulf vin 500 g

T00364
Domenii de aplicare și dozaj recomandat: La prepararea de terci se pune pe strugurii măcinate sau în timpul măcinării se adăugă sulful treptat și se amestecă. Adaos de sulf de 5-15 g / 100 kg, bazat pe statutul strugurii și terciului. Tratarea mustului: numai în cazul în care terciul nu a fost tratat. Sulful de vin previne proliferarea drojdiilo... Specificație detaliată
19,31 RON (net: 15,20 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Domenii de aplicare și dozaj recomandat: La prepararea de terci se pune pe strugurii măcinate sau în timpul măcinării se adăugă sulful treptat și se amestecă. Adaos de sulf de 5-15 g / 100 kg, bazat pe statutul strugurii și terciului. Tratarea mustului: numai în cazul în care terciul nu a fost tratat. Sulful de vin previne proliferarea drojdiilor sălbatice și, prin urmare, drojdiile nobili vin curând la putere, de asemenea, reduce riscul de boli de vin. Adăugarea sulfului la mustului: în caz de fructe sănătoase, proaspete, dulce 10g sult/1 hl must, în caz de fructe ușor putred, musturi vulnerabile microbiologic 15 g Sulf / 1 hl must; pentru musturi putrede din boabe mucegăite 20 g sulf / 1 hl must. La transportul mustului proaspăt 30 g sulf / 1 hl must. Sulfurarea vinului si vinului: la filtrarea vinului este excelent pentru sulfurare. Sulfurare slabă - 5-10 g sulf / 1 hl de vin- se poate face la primul și cel de-al doilea filtrare a vinurilor acide uscate;. la a doua filtrare a vinurilor dulce, moi; la vinur in bucată; a treia filtrare la vinuri tineri sănătoși, vinurile siller- și roșii, vinuri vechi. Sulfurare mediu -20 g / 1 hl de vin se poate face: la prima filtrare la vinurile dulci moale, greu de limpezit; la vinuri cu miros de ouă putrezite moderat sau intens; Vinurile colectate de pe boştină; În cazul unor boli ale vinurilor care se începe. In fiecare lot de vin trebui să fie măsurat conținutul de acid liber sulfuros și în funcție de tipul de vin, maturarea, și metoda de stocare acesta trebuie reglat la 30-50 mg / l. Lipsa de continut de sulf pot fi înlocuite prin adăugarea mg / l 0,2 g Sulf / hl de vin. Sulful necesar este recomandat să fie amestecat prima dată într-o cantitate mică de vin sau must, se amestecă bine pentru a se dizolva, și se adugă la cantitatea mai mare! Pentru legume murate: salată de varză, murături diverse (murături mixte), la boia de 5 litri se adaugă 2,5 g sulf. Murăturile nu se întoarce maro, carnea zarzavaturilor rămâne fermă și crocantă! Sulful nu se pune în apă fierbinte! Cerințele de calitate: standardele DIN 09-570004 / 84th conform cerințelor din Comunitatea Europeană (CEE grad alimentar E224) și specificațiile ale Codexului Alimentar Chimic, de asemenea. Moderat iritant, soluția apoasă este ușor acidă. Cerințe pentru sănătate și prim ajutor: sunt recomandate mănuși de protecție pentru cei cu piele sensibilă: Compozitia cu încălzire sau la acțiunea acizilor eliberează dioxid de sulf. Supradozajul este inutile și periculoas! În caz de contact cu ochii sau pielea trebuie clătit sau spălat cu multă apă!
Greutate: 0.5 kg
Lăţime: 120 mm
Înălţime: 220 mm
Lungime: 40 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Szőlő
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.