Varză Gloria F1 0,25g

T00734
Este un hibrid cu creștere viguroasă, de maturare mediu timpurie (85 zile). Căpățâna este rotundă, bine închisă, de culoare verde albăstrui, cotorul este este scurt. Nu este predispusă la crăpare. Este recomandată pentru cultură timpurie în câmp deschis. Semănare: în ianuarie-februarie în seră, în martie în solar. Adâncime de semănare: 2 cm. Can... Specificație detaliată
6,12 RON (net: 4,82 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un hibrid cu creștere viguroasă, de maturare mediu timpurie (85 zile). Căpățâna este rotundă, bine închisă, de culoare verde albăstrui, cotorul este este scurt. Nu este predispusă la crăpare. Este recomandată pentru cultură timpurie în câmp deschis. Semănare: în ianuarie-februarie în seră, în martie în solar. Adâncime de semănare: 2 cm. Cantitatea necesară de semințe: pentru răsaduri 6-10 gr / mp. Plantare: în martie în solar, în aprilie în câmp. Schema de plantare: 50 x 30 cm. Recolta: în mai-iunie.
Greutate: 0.001 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.