Morcovi Nantes 2 5 g

T02295
Este un soi mediutimpuriu, pentru cultura în câmp deschis, se poate cultiva ca și a doua cultură. Rădăcina este cilindrică, cu vârf rotunjit, are o lungime de 16-18 cm, este de culoare roșu aprins, este de calitate excelentă. Este potrivit pentru consum în stare proaspătă, însă, dacă este semănat mai târziu, se poate și depozita. Semănare: de ma... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi mediutimpuriu, pentru cultura în câmp deschis, se poate cultiva ca și a doua cultură. Rădăcina este cilindrică, cu vârf rotunjit, are o lungime de 16-18 cm, este de culoare roșu aprins, este de calitate excelentă. Este potrivit pentru consum în stare proaspătă, însă, dacă este semănat mai târziu, se poate și depozita. Semănare: de martie până la sfărșitul lunii iunie, în câmp deschis. Germinează la o temperatură de 5-10°C, în 15-20 zile. Se rărește după răsărire. Cantitatea de semințe necesară: 5 gr / 10 mp. Schema de plantare: 25-30 cm x 4-5 cm. Recolta: în mod continuu, de iunie până septembrie.
Greutate: 0.006 kg
Lăţime: 1 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.