Salată Regele de mai 3g

T06419
Este un soi timpuriu pentru cultura în câmp deschis, este potrivit, de asemenea, pentru răsaduri în solar în toamnă și primăvară. Formează căpățână semimare, compactă, bine închisă. Frunzele sunt ondulate, cu bășici neregulate, sunt de culoare galben cu verde deschis. Semănare: în februarie în solar, în martie-aprilie în câmp deschis, la o adânc... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi timpuriu pentru cultura în câmp deschis, este potrivit, de asemenea, pentru răsaduri în solar în toamnă și primăvară. Formează căpățână semimare, compactă, bine închisă. Frunzele sunt ondulate, cu bășici neregulate, sunt de culoare galben cu verde deschis. Semănare: în februarie în solar, în martie-aprilie în câmp deschis, la o adâncime de 1 cm. Germinează la o temperatură de 16-20°C, în 8-14 zile. Răsadurile semănate direct trebuie rărite. Schema de plantare: 25 x 20 cm. Cantitatea de semințe necesară: 1-1,5 gr / 10 mp. Recolta: în mai-iunie. Conținutul plicului: 4 g.
Greutate: 0.005 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.