Salată Iceberg Great lakes 118 3g

T06420
Este un soi cu perioadă lungă de vegetație, potrivit pentru cultura în câmp deschis. Formează căpățâni mari, tari, frunzele sunt crocante, de culoare verde mediu. Nu emite tije florale. Semănare: se poate semăna eșalonat între martie și august, la o adâncime de 1 cm. Răsadurile care au fost semănate direct în sol, trebuie rărite după răsărire. S... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi cu perioadă lungă de vegetație, potrivit pentru cultura în câmp deschis. Formează căpățâni mari, tari, frunzele sunt crocante, de culoare verde mediu. Nu emite tije florale. Semănare: se poate semăna eșalonat între martie și august, la o adâncime de 1 cm. Răsadurile care au fost semănate direct în sol, trebuie rărite după răsărire. Schema de plantare: 25 x 25 cm. Cantitatea de semințe necesară: 1-1,5 gr / 10 mp. Recolta: încontinuu, de mai până octombrie. Conținutul plicului: 3 g.
Greutate: 0.005 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.