Salată Rucola 2 g

T06429
Este o legumă frunzoasă de creștere rapidă, plină în vitamine. Se poate cultiva și în lăzi de balcon și în ghivece. Frunzele proaspete au un gust asemănător cu arahidele. În bucătăria mediteraneană se folosește pentru salate, supe, și pentru a da gust pizzelor. Semănare: de primăvară până toamnă se poate semăna încontinuu, dar se poate cultiva u... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este o legumă frunzoasă de creștere rapidă, plină în vitamine. Se poate cultiva și în lăzi de balcon și în ghivece. Frunzele proaspete au un gust asemănător cu arahidele. În bucătăria mediteraneană se folosește pentru salate, supe, și pentru a da gust pizzelor. Semănare: de primăvară până toamnă se poate semăna încontinuu, dar se poate cultiva ușor și în lăzi de balcon. Germinează la o temperatură de 10-20°C, în 5-10 zile. Semănatura nu trebuie rărită. Cantitate de semințe necesară: 1-1,5 gr / 10 mp. Recolta: de iunie până septembrie, se poate recolta în 4-6 săptămâni de la semănat.
Greutate: 0.004 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.