Ardei cireașă Corai 0,5 g

T06433
Fructul este rotund, de culoare verde închis, la maturare roșu închis, cu o greutate medie de 4-7 gr. Are gust foarte iute, se poate consuma ca și condiment în stare uscată, agățat în cui, sau ca murătură, pus în borcane. Este recomandat pentru cultură în câmp deschis. Ardeiul este o plantă care are nevoie de căldură, de lumină, de substanțe nut... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Fructul este rotund, de culoare verde închis, la maturare roșu închis, cu o greutate medie de 4-7 gr. Are gust foarte iute, se poate consuma ca și condiment în stare uscată, agățat în cui, sau ca murătură, pus în borcane. Este recomandat pentru cultură în câmp deschis. Ardeiul este o plantă care are nevoie de căldură, de lumină, de substanțe nutritive și de apă. Are nevoie de un loc bogat în humus, un loc însorit, fără vânt. Semănare: de februarie până martie în solare sau în sere încălzite. Adâncime de semănare: 1-2 cm. După răsărirea se face repicarea. Se plantează în câmp liber după mijlocul lunii mai, după ce trece riscul înghețului. Cantitatea de semințe necesară: 10-15 gr pentru 1000 de răsaduri. Schema de plantare: 60 x 30 cm. Recolta: de august până septembrie.
Greutate: 0.001 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.