Ardei Amy 0,4 g

T06438
Este un soi cu perioadă medie de vegetație, foarte productiv, de creștere mai joasă (40-50 cm), pentru câmp liber și pentru seră. Fructele sunt mari, de formă conică, alungite, cu pulpă groasă, în poziție atârnată. Greutatea medie este de 90-100 g, de culoare alb-gălbui, și roșu la maturare, cu gust dulce. Ardeiul este o plantă care are nevoie d... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi cu perioadă medie de vegetație, foarte productiv, de creștere mai joasă (40-50 cm), pentru câmp liber și pentru seră. Fructele sunt mari, de formă conică, alungite, cu pulpă groasă, în poziție atârnată. Greutatea medie este de 90-100 g, de culoare alb-gălbui, și roșu la maturare, cu gust dulce. Ardeiul este o plantă care are nevoie de căldură, de lumină, de substanțe nutritive și de apă. Are nevoie de un loc bogat în humus, un loc însorit, fără vânt. Semănare: de februarie până martie în solare sau în sere încălzite. Adâncime de semănare: 1-2 cm. După răsărirea se face repicarea. Se plantează în câmp liber după mijlocul lunii mai, după ce trece riscul înghețului. Cantitatea de semințe necesară: 10-15 gr pentru 1000 de răsaduri. Schema de plantare: 50 x 30 cm. Recolta: de iulie până septembrie.
Greutate: 0.001 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.