Ardei Csángó F1 20 semințe

T06443
Este un hibrid tip capia, cu creștere continuă, cu fructe în poziție atârnată, aplatizate, cu două nervuri. Greutatea este de 120-140 gr. Fructele se coc din verde în roșu, au pulpă groasă, sunt dulci, foarte gustoase. Este potrivit pentru răsaduri și pentru cultura în câmp liber. Este de creștere mediu viguroasă. Are rezistență bună la stres, e... Specificație detaliată
10,77 RON (net: 8,48 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un hibrid tip capia, cu creștere continuă, cu fructe în poziție atârnată, aplatizate, cu două nervuri. Greutatea este de 120-140 gr. Fructele se coc din verde în roșu, au pulpă groasă, sunt dulci, foarte gustoase. Este potrivit pentru răsaduri și pentru cultura în câmp liber. Este de creștere mediu viguroasă. Are rezistență bună la stres, este productiv. Gustul excelent se simte cel mai bine în stare coaptă. Semănare: de februarie până martie în solare sau în sere încălzite. Adâncime de semănare: 1-2 cm. După răsărirea se face repicarea. Se plantează în câmp liber după mijlocul lunii mai, după ce trece riscul înghețului. Cantitatea de semințe necesară: 10-15 gr pentru 1000 de răsaduri. Schema de plantare: 80 x 30 cm. Recolta: de iulie până septembrie.
Greutate: 0.003 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.