Gulie Csemege albastră 2g

T06481
Este un soi mediu tardiv, recomandat pentru cultura de vară și pentru vânzare de toamnă, se poate recomanda pentru producție secundară. Bulbul este de culoare violet-albăstrui, de formă sferică ușor turtită, nu este predispus la lignificare și la crăpare. Este excelent pentru consum în stare proaspătă. Semănare: în martie în câmp deschis, la o a... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi mediu tardiv, recomandat pentru cultura de vară și pentru vânzare de toamnă, se poate recomanda pentru producție secundară. Bulbul este de culoare violet-albăstrui, de formă sferică ușor turtită, nu este predispus la lignificare și la crăpare. Este excelent pentru consum în stare proaspătă. Semănare: în martie în câmp deschis, la o adâncime de 2 cm. Cantitatea de semințe necesară: 10 gr / mp pentru răsaduri. Plantare: în aprilie-mai. Schema de plantare: 40 x 30 cm. Recolta: în iulie-august.
Greutate: 0.004 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.