Varză de Bruxelles Rosella 2g

T06489
Este un soi potrivit pentru cultură de toamnă, cu perioadă timpurie de vegetație, este sensibil la îngheț. Verzișoarele de culoare verde mediu, care se formează pe tulpine de înălțime medie, se pot recolta până noiembrie. Este potrivit pentru consum în stare proaspătă. Semănare: martie-aprilie în câmp deschis, la o adâncime de 2 cm. Cantitatea n... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi potrivit pentru cultură de toamnă, cu perioadă timpurie de vegetație, este sensibil la îngheț. Verzișoarele de culoare verde mediu, care se formează pe tulpine de înălțime medie, se pot recolta până noiembrie. Este potrivit pentru consum în stare proaspătă. Semănare: martie-aprilie în câmp deschis, la o adâncime de 2 cm. Cantitatea necesară de semințe: 5-6 gr pentru 1000 de răsaduri. Plantare: mai-iunie. Schema de plantare: 60 x 50 cm. Recolta: septembrie-octombrie.
Greutate: 0.003 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.