Pătrunjel Semilung Félhosszú 5g

T06494
Este un soi mediu tardiv, se păstrează bine. Rădăcina este semilungă, de formă conică, cu umeri ușor rotunzi, suprafață are culoare crem, pulpa este albă, gustoasă. Semănare: în februarie-martie în câmp deschis. Germinează la o temperatură de 5-10°C, în 18-20 zile. Se rărește după răsărire. Cantitatea de semințe necesară: 5 gr / 10 mp. Se răsăre... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi mediu tardiv, se păstrează bine. Rădăcina este semilungă, de formă conică, cu umeri ușor rotunzi, suprafață are culoare crem, pulpa este albă, gustoasă. Semănare: în februarie-martie în câmp deschis. Germinează la o temperatură de 5-10°C, în 18-20 zile. Se rărește după răsărire. Cantitatea de semințe necesară: 5 gr / 10 mp. Se răsărește foarte lent, este recomandat folosirea de marcatori precum semințe de salată sau de ridiche. Semănatura trebuie ținută udă până ce răsadurile devin mai rezistente. Schema de plantare: 25-30 x 4-5 cm. Recolta: pentru consum în stare proaspătă începând de iunie, pentru păstrare în septembrie-octombrie.
Greutate: 0.006 kg
Lăţime: 1 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.