Ridiche Timpurie cea mai bună 3g

T06510
Este o ridiche lunară de calitate bună, potrivită pentru cultivare în spații protejate și pentru cultură timpurie în câmp deschis. Rădăcina este semimare, tare, densă, are culoare strălucitoare roșie, nu este predispusă la dospire și la crăpare. Semănare: în câmp deschis, între martie și septembrie. Germinează la o temperatură de 6-14°C, în 6-8... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este o ridiche lunară de calitate bună, potrivită pentru cultivare în spații protejate și pentru cultură timpurie în câmp deschis. Rădăcina este semimare, tare, densă, are culoare strălucitoare roșie, nu este predispusă la dospire și la crăpare. Semănare: în câmp deschis, între martie și septembrie. Germinează la o temperatură de 6-14°C, în 6-8 zile. Se rărește după răsărire. Cantitatea de semințe necesară: 3-5 gr / 10 mp. Schema de plantare: 15-20 x 3-5 cm. Recolta: de aprilie până octombrie.
Greutate: 0.005 kg
Lăţime: 1 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.