Ridiche uriașă de lună 3g

T06511
Este un soi de formă rotundă, de culoare roșu aprins, cu rădăcină mare, care este potrivit pentru cultivare în spații protejate și pentru cultivare timpurie în câmp deschis. Este o ridiche de lună de calitate bună, cu perioadă de vegetație de 40-50 zile. Nu este predispus la dospire, nu crapă. Frunzișul este semimare, de culoare verde deschis. S... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi de formă rotundă, de culoare roșu aprins, cu rădăcină mare, care este potrivit pentru cultivare în spații protejate și pentru cultivare timpurie în câmp deschis. Este o ridiche de lună de calitate bună, cu perioadă de vegetație de 40-50 zile. Nu este predispus la dospire, nu crapă. Frunzișul este semimare, de culoare verde deschis. Semănare: în câmp deschis, între martie și septembrie. Germinează la o temperatură de 6-20°C, în 6-8 zile. Se rărește după răsărire. Cantitatea de semințe necesară: 3-5 gr / 10 mp. Schema de plantare: 15-20 x 3-5 cm. Recolta: de aprilie până octombrie.
Greutate: 0.005 kg
Lăţime: 1 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.