Ridiche Jánosnapi 3g

T06512
Ridiche de vară, populară, cu coajă de culoare maro deschis, cu o perioadă de creștere de 50-70 zile, pentru cultivare în câmp deschis. Rădăcina este mare, de culoare galben maroniu, de formă morcovului, cu miez alb, crocantă, de calitate bună, nu este predispusă la dospire. Are nevoie de udare constantă. Semănare: în câmp deschis, între mai și... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Ridiche de vară, populară, cu coajă de culoare maro deschis, cu o perioadă de creștere de 50-70 zile, pentru cultivare în câmp deschis. Rădăcina este mare, de culoare galben maroniu, de formă morcovului, cu miez alb, crocantă, de calitate bună, nu este predispusă la dospire. Are nevoie de udare constantă. Semănare: în câmp deschis, între mai și august. Germinează la o temperatură de 6-14°C, în 6-8 zile. Se rărește după răsărire. Cantitatea de semințe necesară: 6-10 gr / 10 mp. Schema de plantare: 25-30 x 3-5 cm. Recolta: de iulie până octombrie.
Greutate: 0.005 kg
Lăţime: 1 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.