Morcovi târziu din Fertőd roșu 4g

T06514
Este o varietate de cultură îndelungată, de mare capacitate, de dimensiuni mari, potrivită pentru depozitare. Rădăcina este lungă, cu umăr larg, capăt ascuțit, cu conținut de caroten mare, cu culoare roșie. Semănat: martie până la sfârșitul lunii aprilie. Se germinează la 5-10 ° C timp de 15 până la 20 de zile. Se rărește după germinare. Seminte... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Este o varietate de cultură îndelungată, de mare capacitate, de dimensiuni mari, potrivită pentru depozitare. Rădăcina este lungă, cu umăr larg, capăt ascuțit, cu conținut de caroten mare, cu culoare roșie. Semănat: martie până la sfârșitul lunii aprilie. Se germinează la 5-10 ° C timp de 15 până la 20 de zile. Se rărește după germinare. Seminte: 5 g / 10 m2. Staționare: 30-35 x 4-5 cm. Culegere: din iulie pentru consum proaspăt, pentru depozitare în septembrie-octombrie.


 

Greutate: 0.006 kg
Lăţime: 1 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.