Scorțonera 1g

T06516
Rădăcina gustoasă de 30-40 cm lung se prepară ca sparanghelul. Sfat: imediat după curățare, rădăcina se pune în apă cu oțet, astfel nu capătă culoare maronie. Are nevoie de un sol lucrat la adâncime, afânat, plin de substanțe nutritive. Rezistă bine la frig. Se poate păstra timp îndelungat în nisip ud. Semănare: în martie-aprilie. Adâncime de s... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Rădăcina gustoasă de 30-40 cm lung se prepară ca sparanghelul. Sfat: imediat după curățare, rădăcina se pune în apă cu oțet, astfel nu capătă culoare maronie. Are nevoie de un sol lucrat la adâncime, afânat, plin de substanțe nutritive. Rezistă bine la frig. Se poate păstra timp îndelungat în nisip ud. Semănare: în martie-aprilie. Adâncime de semănare: 2-3 cm. Cantitatea de semințe necesară: 10-14 gr / 10 mp. Schema de plantare: 30 x 8-10 cm. Recolta: în octombrie.
Greutate: 0.003 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.