Disc de semințe ceapă de frunze arpagic 2 buc/pachet

T07546
Discurile cu 50 de ochi se plasează în ghivece de 12 cm în diametru și umplute la 3/4 cu pământ de flori. Se pune numai un strat foarte subțire de acoperire de sol, din moment ce germinarea se pornește la lumină. Se presară cu grijă. La 15-20 grade C germinează în 1-2 săptămâni. Mugurile verzi proaspete se taie cu foarfece cât mai adânc. Se util... Specificație detaliată
7,78 RON (net: 6,13 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Discurile cu 50 de ochi se plasează în ghivece de 12 cm în diametru și umplute la 3/4 cu pământ de flori. Se pune numai un strat foarte subțire de acoperire de sol, din moment ce germinarea se pornește la lumină. Se presară cu grijă. La 15-20 grade C germinează în 1-2 săptămâni. Mugurile verzi proaspete se taie cu foarfece cât mai adânc. Se utilizează pentru aromatizarea alimentelor.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.