Endivie 3g

T07974
Nu este pretențios, este ușor de cultivat! Este potrivit pentru răsaduri și pentru cultură în câmp deshcis. Datorită gustului amărui, picant, este un ingredient important în amestecuri de salate. Se folosește în mod asemănator ca salatele de căpățână sau laptucă. Importanța ei se datorează posibilității de cultivare toamna târziu și iarna, deoar... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Nu este pretențios, este ușor de cultivat! Este potrivit pentru răsaduri și pentru cultură în câmp deshcis. Datorită gustului amărui, picant, este un ingredient important în amestecuri de salate. Se folosește în mod asemănator ca salatele de căpățână sau laptucă. Importanța ei se datorează posibilității de cultivare toamna târziu și iarna, deoarece în această perioadă lipsită de vitamine se poate folosi ca leguma proaspătă.
Greutate: 0.005 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.