Țelină pentru tulpină Tall Utah 1g

T07987
Tall Utah. Se poate semăna în etape! Tulpinile viguroase, crocante, se pot consuma în stare crudă în salate sau gătite la abur ca garnitură. Se poate semăna în etape de la începutul primaverii până toamna târziu. Este de perioadă lungă de vegetație, cu o înălțime de 50-60 cm, cu frunze de culoare verde închis, cu tije groase fără fibre. Are arom... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Tall Utah. Se poate semăna în etape! Tulpinile viguroase, crocante, se pot consuma în stare crudă în salate sau gătite la abur ca garnitură. Se poate semăna în etape de la începutul primaverii până toamna târziu. Este de perioadă lungă de vegetație, cu o înălțime de 50-60 cm, cu frunze de culoare verde închis, cu tije groase fără fibre. Are aromă excelentă, cu un conținut ridicat de vitamina C. Are nevoie de îngrășăminte organice și de udare regulată.
Greutate: 0.003 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.