Ridiche japoneză 1g

T07990
Fructul este lungă, albă, crocantă! Este o ridiche de toamnă, recomandată pentru cultivare în câmp deschis, cu o perioadă de creștere de 85 de zile. Rădăcina este albă, conică, cu capăt bont. Poate crește până la 35 cm în circumstanțe bune, într-un sol cu afânare adâncă. Poate fi și mai lungă dacă se cultivă prin mușuroire. Miezul este gustos, z... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Fructul este lungă, albă, crocantă! Este o ridiche de toamnă, recomandată pentru cultivare în câmp deschis, cu o perioadă de creștere de 85 de zile. Rădăcina este albă, conică, cu capăt bont. Poate crește până la 35 cm în circumstanțe bune, într-un sol cu afânare adâncă. Poate fi și mai lungă dacă se cultivă prin mușuroire. Miezul este gustos, zemos, nu este buretos.
Greutate: 0.003 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.