Ridichi de bere Munchen 3g

T07991
Este o ridiche de toamnă de gust bun! Este un soi cu perioadă de vegetație lungă (90-110 zile), se păstrează bine. Frunzișul bogat are culoare verde închis. Rădăcina are umeri lați, sunt conice sau au formă de ou, sunt de culoare albă, sunt gustoase. Nu dospește, se poate cultiva atât pentru cultură de vară cât și pentru cultură de toamnă. Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este o ridiche de toamnă de gust bun! Este un soi cu perioadă de vegetație lungă (90-110 zile), se păstrează bine. Frunzișul bogat are culoare verde închis. Rădăcina are umeri lați, sunt conice sau au formă de ou, sunt de culoare albă, sunt gustoase. Nu dospește, se poate cultiva atât pentru cultură de vară cât și pentru cultură de toamnă.
Greutate: 0.005 kg
Lăţime: 1 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.