Fenicul 1g

T07996
ROMANESCO. Se cultivă ca producție secundară! Bulbii semitimpurii, mari, albi au o greutate medie de 300-400 gr. Bulbii curățați de coajă, gătiți la aburi, au un gust care seamănă puțin cu anasonul. Adăugat în garnitură de legume asortate este foarte gustos, este o materie primă excelentă și pentru salate. Frunzele sunt folosite în saramura de p... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
ROMANESCO. Se cultivă ca producție secundară! Bulbii semitimpurii, mari, albi au o greutate medie de 300-400 gr. Bulbii curățați de coajă, gătiți la aburi, au un gust care seamănă puțin cu anasonul. Adăugat în garnitură de legume asortate este foarte gustos, este o materie primă excelentă și pentru salate. Frunzele sunt folosite în saramura de pești.
Greutate: 0.003 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.