Lucernă Kertdoktor 50g

T08001
(Medicado sativa) Lucerna nu poate lipsi din rotația culturilor. Îmbunătățește structura și calitatea solului din grădină. Este o plantă perenă valoroasă care aduce trei beneficii: 1. rădăcinile puternice afânează solul tare. 2. bacteriile pe rădăcină leagă azotul din aer. 3. este o plantă furajeră plină de proteine pentru animale domestice. Int... Specificație detaliată
8,53 RON (net: 6,72 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

(Medicado sativa) Lucerna nu poate lipsi din rotația culturilor. Îmbunătățește structura și calitatea solului din grădină. Este o plantă perenă valoroasă care aduce trei beneficii: 1. rădăcinile puternice afânează solul tare. 2. bacteriile pe rădăcină leagă azotul din aer. 3. este o plantă furajeră plină de proteine pentru animale domestice. Intensifică recoltă și calitatea legumelor și florilor care sunt semănate după lucernă. Este, de asemena, o plantă pionieră excelentă pentru ierburi care urmează să fie plantate. Terenurile în paragină nu trebuie lăsate niciodată fără vegetație, semănați lucernă. Lucernă protejează împotriva eroziunea după ploi abundente, nu lasă ca ploia să spele substanțele nutritive valoroase din straturile mai adânci ale solului și împiedică apariția buruienilor. Utilizarea: după înflorire, trebuie tăiată și incorporată în sol, sau trebuie compostată în prealabil. Rădăcinile rămase în sol servesc ca nutrienți pentru următoarele culturi.

Greutate: 0.06 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.